Zadajte hľadaný výraz

Živočíšna výroba Zo sveta

Argentína: Prepad spotreby hovädzieho mäsa

V minulom roku spotreba hovädzieho mäsa v Argentíne klesla o 6,7 % na 53,8 kg/osobu v porovnaní s rokom 2010, čo znamená, že bola najnižšia od roku 1920, kedy bola 47 kg/osobu.

V posledných dvoch rokoch sa zvýšila konzumácia bravčového mäsa približne o 9,2 %. V roku 2011 sa zvýšila spotreba hydiny o 3,9 %. Príčinou poklesu spotreby hovädzieho mäsa v Argentíne sú predovšetkým vysoké ceny za tento druh mäsa, pokles dodávok hovädzieho mäsa a rastúca populácia obyvateľstva.

Autor článku: PPA - ATIS
Zdroj obrázku:

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
0 Komentárov
Inline Feedbacks
View all comments