Zadajte hľadaný výraz

Potravinárstvo Z ekonomiky

Veľtrh Danubius Gastro prinesie najnovšie trendy v gastronómii

Veľtrh Danubius Gastro prinesie najnovšie trendy v gastronómii
insert_photoarchív poľnoinfo.sk

Najnovšie trendy v gastronómii, tradičné, menej známe či exotické potraviny z celého sveta, kávu a víno, ale aj kuchárske, pekárske a cukrárske ukážky prinesie v dňoch 28. – 31. januára do Incheby gastronomický veľtrh Danubius Gastro. Organizátori evidujú 387 vystavovateľov z deviatich krajín.

Podujatie plné vôní, farieb a chutí poteší nielen všetkých milovníkov dobrého jedla, keďže nebude chýbať široká ponuka strojov a technológií do gastronomických prevádzok a zariadenia do reštaurácií a hotelov. V poradí 23. ročník veľtrhu doplní 16. ročník výstavy strojov a technológií pre obchody Exposhop a 15. ročník výstavy obalových materiálov a baliacej techniky Gastropack.

Danubius Gastro je najvýznamnejší gastronomický veľtrh na Slovensku a za 23 rokov fungovania sa vyprofiloval na rozhodujúce podujatie vo svojom segmente nielen v domácom prostredí, ale aj v stredoeurópskom regióne.

Veľtrh aj v tomto roku potvrdil rastúcu tendenciu, keď v počte vystavovateľov i výstavnej plochy dosahuje nárast oproti minulému roku – ten bol pritom vo všetkých parametroch najväčší od krízy v rokoch 2008 – 2009.

Autor článku: TASR

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
0 Komentárov
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
View all comments