Veľtrh Danubia Gastro začína vo štvrtok
Vyše 320 vystavovateľov očakávajú organizátori na gastronomickom veľtrhu Danubius Gastro, ktorý sa začne vo štvrtok 19. januára v bratislavskej Inchebe. Na výstavnej ploche 17.000 štvorcových metrov sa predstavia odborníci v danej oblasti z 9 krajín.
Gastronomický veľtrh Danubius Gastro láka bohatým programom a vyberaným menu. Ľudia, ktorí sa profesionálne venujú odvetviam gastronómie a hotelierstva, na veľtrhu Danubius Gastro nájdu kompletné vybavenie pre svoje prevádzky, ako aj širokú ponuku nápojových a kulinárskych špecialít. Silné zastúpenie majú káva, víno a potraviny s akcentom na slovenskú produkciu.
Neodmysliteľnou súčasťou veľtrhu sú sprievodné podujatia, kde svoje výnimočné zručnosti predvedú barmani, baristi, kuchári, pekári, cukrári i someliéri. Široká verejnosť tu môže ochutnať výnimočné špeciality a od profesionálov gastronómie sa aj niečo naučiť. Súbežne sa konajú aj 12. výstava strojov a technológie pre obchody Exposhop, 11. výstava obalových materiálov a baliacej techniky Gastropack a 16. výstava reklamných služieb Exporeklama.
Veľtrh Danubius Gastro je už tradičným popredným podujatím, kde sa stretávajú ľudia s profesionálnym záujmom o rôzne odbory gastronómie i nadšenci hľadajúci unikátne ingrediencie a možnosti na ich využitie. Podujatiu na popularite pridáva možnosť degustácie prezentovaných nápojov a jedál.
Veľtrh vo štvrtok a v piatok je do 13.00 h vyhradený odbornej verejnosti a potom až do nedele (22.1.) privítajú aj širokú verejnosť.