Zadajte hľadaný výraz

Ústavný seminár NPPC–VÚP, zameraný na nové trendy v potravinárstve

Miesto konania
04. júl 2024
Prednášky:

1. Inovované metódy v analýze potravín: využitie nového prístrojového vybavenia

    RNDr. Janka Kubincová, PhD.

2. Metódy na mikrobiologickú kontrolu zeleninových šalátov

    RNDr. Tomáš Kuchta, DrSc.

3. Vysoko spracované potraviny podľa systému NOVA

    Ing. Janka Porubská, PhD.

4. Výsledky dotazníkového prieskumu pre nápoj Špelto a jablkový nápoj

   Bc. Ing. Stanislav Baxa, PhD. – RNDr. Marcela Blažková  Ing. Pavol Tóth, PhD.

Viac informácií nájdete TU

Miesto konania

Miesto konania

Organizátor

Organizátor
0905 174 082
riaditel.vup@nppc.sk
www.vup.sk

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
0 Komentárov
Inline Feedbacks
View all comments